Waarschuwing: bijhorende foto’s kunnen als schokkend worden ervaren. 

Door een onduidelijk voorval op zaterdagochtend 25 februari zijn op de Uithof ter hoogte van de Casa Confetti in ieder geval drie onschuldige croissantjes om het leven gekomen. Wat een gezellig ontbijtje had moeten worden, is uitgelopen op een drama. Getuigen en slachtoffers worden verzocht zich te melden.

dsc_0294

De precieze toedracht is nog onduidelijk, maar er wordt uitgegaan van een onschuldig ongeluk, waarbij mogelijk alcohol in het spel is geweest. Brute moord wordt echter niet uitgesloten. De afgebakken deegrolletjes lijken namelijk nog enkele meters te zijn meegesleurd door een nog onbekende persoon. De croissantjes moeten nog geborgd worden.

Het zorgde voor veel ontsteltenis bij bewoners van de – normaal rustige – Confettiflat. Een bewoonster die langs de plek des onheils loopt, schrikt en blijft staan. Ze kijkt naar boven. “Jeetje, wat is hier gebeurd? Ik dacht even dat er iemand gesprongen was,” zegt ze, zichtbaar ontdaan. “Ik denk dat er een ontbijtje is vermoord,” antwoord ik.

dsc_0288

Het ziet er gruwelijk uit. Ik stapte vanmiddag met kleine oogjes – van een nachtje barwerk – naar buiten en schrok me kapot van de plassen bloed. Een ware slachting. In de omgeving zoek ik naar sporen. In de kleine supermarkt vind ik alleen een flesje aardbeiensinaasappelssap, welke grote gelijkenissen vertoond met het bloedspoor op de stoep.

dsc_0397

Ik loop een rondje op de Uithof en staak dan mijn onderzoek. In de brievenbus vind ik post. Mijn nieuwe arbeidsovereenkomst. Volgende week start ik bij Slachtofferhulp Nederland. Als er mensen zijn die even willen praten over het verloren ontbijt, dan staat mijn deur open.

In de gang hang ik een briefje op (haha, ik spam deze flat).

Heeft u informatie met betrekking tot het overlijden van het ontbijtje hier rechts op de stoep, dan wordt u dringend verzocht contact op te nemen via www.surething.blog of via Facebook: /brievenzijndebaas

De tip die leidt tot de oplossing van het mysterie wordt beloond met een intact ontbijt. 

 

 

 

One thought to “Schokkend: (zelf)moord bij de Casa Confetti”

  1. Veel werkplezier in je nieuwe baan.

    Op 25 feb. 2017 20:04 schreef “it’s a sure thing” :

    > David posted: “Waarschuwing: bijhorende foto’s kunnen als schokkend worden > ervaren. Door een onduidelijk voorval in de ochtend van zaterdag 24 > februari zijn op de Uithof ter hoogte van de Casa Confetti in ieder geval > drie onschuldige croissantjes om het leven gekomen.” >

Geef een reactie