Vloggen met een tandenborstel #1

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

In de serie dingen die je vaak gebruikt en die leuker kunnen: vandaag de tandenborstel.

Toegegeven, het idee is gestolen van Jodel. Jodel is een app waarop iedereen in anonimiteit naar believen alles kan plaatsen. Ernstige bekentenissen en grappige observaties, die je kan up- of downvoten. En iemand die continu #kontseks schrijft. Dat heb je dan weer wel.

Ik jodel nu een week en het is tof.  Een meisje die geen zin had in een date vroeg advies. Patat is voor mij altijd de oplossing.

Jodel heeft vooral actieve gebruikers onder studenten in Utrecht, en ik moet zeggen dat er mooie dingen voorbijkomen. Een paar avonden geleden ging het vooral over tandenborstels.

De tandenborstel met camerafunctie

Ik kan er nooit tegen als mensen lachen niet afschrijven. Het is ‘haha’ of ‘hahaha’, nooit ‘hahah’. Als je dat uitspreekt klink je als iemand met een serieus longprobleem.

Het gaat nog even door.

Mijn tandenborstel is 30 cent

Ik heb die camerafunctie ook nodig. Het laatste intieme momentje van rust voordat je onder de dekens verdwijnt, moet gefilmd worden met een borstel. Ik wil terugzien hoe de haartjes over mijn tanden likken. Wit schuim dat in de groeven wordt geduwd. Een hele vlogserie maken met een tandenborstel.

Oral B Genius

De reclamefilmpjes over de tandenborstel zijn zo zoet dat het glazuur van mijn voortanden op het toetsenbord druipt. “Dit is de Oral-B Genius 8000 White. Een slimme tandenborstel die je rechtstreeks feedback geeft over je poetsgedrag.” Daar zit je ’s avonds wel op te wachten, dat je nog een beetje feedback krijgt van een apparaat dat je in je muil steekt.

Kun je dan ook bepaalde stemmingen kiezen. Dat je Oral-B Genius 8000 White een slechte dag heeft en je een grote mond geeft?

“5 standen. Waaronder massage, gevoelig en intens.”

Wat is dit voor ding? Kun je er ook op zitten? In een promofilmpje vertelt een meisje:

“Wat ik zelf wel leuk vind, is dat je je prestaties kan halen door middel van trofeeën, zoals eh.. de langste poetsbeurt.”

Ja, dat lijkt mij ook fantastisch. Ik ben eens half in slaap gevallen op de bank met een borstel in mijn mond. Zou een goed record zijn. 1,5 uur tandengepoetst. Jammer dat ik geen poetspartner heb, dan zouden mijn avonden alleen nog om poetsrecords draaien en ik zou tandenkoning zijn. Ik zou de tanden uit mijn mond poetsen. Kampioen glazuurverwijderen.

Een greep uit de andere trofeeën:

  • Energieke gebruiker (dat is waarschijnlijk wanneer je tijdens het poetsen ook een paar kilometer hardloopt)
  • Middernachtspoetser (dit wordt een piek in de grafiek)
  • Vroege vogel (dit een uitdaging)

Hoe fantastisch is dit?

Ik wil dit ding natuurlijk testen. Maar kopen is geen optie, want ik kan mijn huur bijna betalen van die borstel.

Dus ik heb Oral-B een mailtje gestuurd.

Geachte Oral-B,

Ten eerste, wat is er met Oral-A gebeurd? Daarnaast zou ik graag vernemen of ik een Oral-B Genius 8000 White (of als jullie een Black-edition hebben) kan reviewen. Ik snap wel dat er vanuit marketingtechnische redenen niet is gekozen voor een Black edition, maar als hij er is – dan graag!

Ik wil met de tandenborstel namelijk vlogs maken. Je hebt al een tuigvlogger, een straatvlogger, beautyvlogger, maar nog geen borstelvlogger. Probleem is dat vloggen met mijn huidige model tandenborstel echt waardeloos is. Zie borstelvlog#1

Ik hoor graag van jullie.

David