, hoofdstuk , hoofdstuk , hoofdstuk , hoofdstuk , hoofdstuk , hoofdstuk , hoofdstuk , hoofdstuk , hoofdstuk , hoofdstuk , hoofdstuk , hoofdstuk , hoofdstuk , hoofdstuk , hoofdstuk , hoofdstuk , hoofdstuk , hoofdstuk , hoofdstuk , hoofdstuk

Helaas

1 september 2018

aiiiiii…. Helaas ben ik nog niet bij deze letter aangekomen. Gemiddeld doe ik ongeveer een half jaar over het lezen van een letter, dus kom later maar terug! Je kan wel een blik werpen op de a,b,c of d. Of kijk mijn lievelingsfilmpje over dieren die dronken worden van rot fruit. 

DSC_0320
whatsapp
DSC_0121

David leest sinds mei 2017 het hele woordenboek om antwoord te krijgen op de grootste vraag: wat is de zin van het leven? Alle woorden geven betekenis aan het bestaan. Hij draagt het loodzware exemplaar dagelijks bij zich. Momenteel leest hij de letter E. Daarnaast maakt hij van slaapverwekkende passages de podcast voorlezen uit het woordenboek voor mensen die niet kunnen slapen