Contact of doneren aan de spaarrekening van mijn nichtje

Hoi bezoeker, of zoals ik je liever noem: vriend(in) van dit blog.

Daavid en nichtjeWellicht overweeg je een bericht naar me te sturen. Dat is geen enkel probleem, maar aangezien ik dagelijks veel verzoeken ontvang van bedrijven die spullen gratis willen opsturen (ik hoef echt geen nieuwe televisie of kabelbaan in mijn achtertuin), zal ik daar niet op ingaan. Als je vraag iets omtrent reclame, marketing of media betreft, dan verzoek ik je vriendelijk contact op te nemen met mijn manager Baas.

Omdat ik al die e-mails niet persoonlijk kan beantwoorden, heb ik een vervelend contactformulier gemaakt. Als je hier doorheen komt (en de goede antwoorden geeft), dan krijg je overigens wel gewoon een reactie van me. Alles is verplicht. Naar.

Contactformulier

[contact-form to=’groetjesvan@daavid.nl’ subject=’Iemand wil wat tegen je zeggen’][contact-field label=’Hoe heet je (of hoe wil je genoemd worden?)’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Wat is je grootste droom? In 1 zin. ‘ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Schrijf een kort gedicht en gebruik daarbij in ieder geval de woorden: wanstaltig, aalmoes, hoogwerker’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Hoeveel geld doneer je aan de spaarrekening van mijn nichtje’ type=’checkbox-multiple’ required=’1′ options=’1 euro,2 euro,50 euro,5 euro’/][contact-field label=’In welk jaar werd Napoleon verslagen?’ type=’checkbox-multiple’ required=’1′ options=’1811,1812,1815,1933’/][contact-field label=’Hoe heet mijn typemachine?’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’In welke categorie past je vraag het beste?’ type=’select’ required=’1′ options=’Je hebt een klacht over dit formulier,Je wilt me trakteren,Schrijffout in brief,Compliment,Je wilt meer doneren aan mijn nichtje’/][contact-field label=’En je vraag?’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]