Creatieve Online Campaigner

Sollicitatie op de functie van Online Campaigner bij Greenpeace.

David Sjoer - sollicitant

Afgelopen zondag liep ik, samen met duizenden anderen, klappertandend, de klimaatmars in Amsterdam. Ik wil verdere stappen zetten voor een betere wereld en mijn kennis, creativiteit en ervaring hiervoor gebruiken. Daarom solliciteer ik op de functie van ‘online campaigner‘ bij Greenpeace. 

Het afgelopen jaar ben ik werkzaam geweest als communicatieadviseur voor The Colour Kitchen, een sociale horeca-onderneming met 25 vestigingen in Nederland, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een opleiding kunnen volgen en worden begeleid naar duurzaam betaald werk. Samen met een collega was ik verantwoordelijk voor alle interne en externe communicatie. Veelzijdige werkzaamheden met veel verantwoordelijkheid.

Zo schreef ik het communicatieplan en -strategie, nam promotiefilmpjes op en monteerde deze, maakte een website voor een nieuw restaurant in Amsterdam. In mijn online curriculum vitae vindt u een aantal voorbeelden van producten die ik heb gemaakt. Voor een samenwerking met poppodium Tivoli Vredenburg in Utrecht bedacht ik een voorstel dat ‘samenwerking’ letterlijk als muziek in de oren moest laten klinken en daarvoor zette ik het voorstel om in een afspeelbaar notenschrift.

U vraagt om iemand die creatief schrijft, verhalen overtuigend weet over te brengen en ook ervaring heeft met beeldbewerking. Dat zijn zaken waar ik dagelijks mee bezig ben. Ik schrijf regelmatig op mijn blog over persoonlijke projecten, waaronder het lezen van het hele woordenboek om de zin van het leven te vinden. Zo blijf ik mijzelf ontwikkelen op creatief vlak. Ook kan ik uit de voeten met de basis van CSS.

Ik kan goed zelfstandig werken, maar vind het ook prettig om binnen een team te werken en met elkaar te sparren en overleggen. Ik verken nieuwe invalshoeken en durf deze ook met overtuiging te presenteren. 

Zondag zette ik de eerste stap voor een beter klimaat, maar ik wil een marathon lopen. Ik kijk uit naar een persoonlijke kennismaking en vertel dan ook graag verder over mijn competenties en vaardigheden. 

stuur een e-mail