de vermisde kat

Ja, sorry. Ik moest even je aandacht hebben. Die van een kattenliefhebber óf taalpurist. Of allebei. Nog beter. Dit is een open sollicitatie naar de functie van columnist, vermomd als vermiste kattenadvertentie met een spelfout. Aangezien er geen hond meer op Facebook zit, probeer ik het met een kat. 

door Daavid

Die kat is gelukkig niet echt vermist. Ik zoek wel naar een plek waar iemand mijn columns structureel  plaatsen

Laat ik snel tot de kern komen: ik wil graag aan de slag als columnist, ook al ben ik zelf flink angstig voor (het maken van) spel- of grammaticale fouten. Ik heb eerder gesolliciteerd bij de Volkskrant en VICE (dat was misschien hautain gezien mijn c.v. bestaat uit een paar gastcolumns in gratis dagbladen die niet meer bestaan) maar helaas ving ik bij Bridgeblad IMP ook bot. En dat was toch niet mijn minste column.

Een open sollicitatie dus. Open solliciteren moet geen half werk zijn, dus hopelijk kun je me hiermee helpen. En aangezien ik nu weet dat je van taal én van poezen houdt, wil je mij vast ook helpen met deze sollicitatie.

Dus: heb je een een plaats over in een (toonaangevend) magazine, krant of blog waar ik mag schrijven over mijn zoektocht naar de zin van het leven? Laat het me weten en trek hieronder een kaartje!

Om iets te bereiken moet je jezelf constant overschatten.
J.J. Voskuil
Schrijver