Een SJØER kopen bij IKEA (2)

Mijn brief aan IKEA is helaas niet ontvangen. Of niet serieus genomen. Schijnbaar zijn er meer mensen die vragen meubels naar zich te laten vernoemen. Dat vind ik verontrustend.

Hej David, bedankt voor je bericht. Ik heb helaas geen brief van je ontvangen. Kan je me vertellen waar je deze heen hebt gestuurd? Ik heb inmiddels wel je brief gelezen via je blog. Nu is er al een heel merengebied in Zweden naar je vernoemd, genaamd ‘store sjøer’. Dat is al een hele grote eer vind je niet? Nu is het wel zo dat onze badkamerartikelen worden vernoemd naar Zweedse wateren.

Dus een SJØER toiletrolhouder zou natuurlijk heel goed kunnen ? Helaas kan ik hierin niks voor je betekenen. We krijgen, zoals je je wellicht kan voorstellen, hierover dagelijks verzoeken binnen en we kunnen niet overal op in gaan. Ik vraag je daarom om geduld te hebben totdat één van onze ontwerpers misschien wel het geniale idee krijgt om jouw naam te verbinden aan een IKEA artikel. Mijn excuses voor het ongemak. Ik wil je graag wel iets ‘lekkers’ sturen voor de leuke brief.

Hej IKEA! Er is geen sprake van ongemak hoor, dus excuses zijn helemaal niet nodig! Super bedankt voor de reactie in ieder geval. De brief had ik verstuurd naar het hoofdkantoor tav de directeur of een designer (daar is het waarschijnlijk in de søep gelopen). Super cool dat ik een eigen merengebied in Zweden heb en ik denk dat ik mijn collega tevreden kan stellen met de gedachte dat het theoretisch mogelijk is dat een toiletrolhouder ooit mijn naam zal dragen. Zou je het lekkers naar mijn collega kunnen sturen? Dat zou super zijn!

Bedankt voor je reactie, David. Fijn dat je hier begrip voor hebt! Er worden vast nog heel veel nieuwe badkamerartikelen ontworpen dus er zijn nog genoeg kansen ? Ik heb je collega iets ‘lekkers’ toegestuurd. Komen jullie binnenkort samen langs? Voor nu wens ik je een fijne dag! 

Op een of andere manier vind ik deze berichtenwisseling ook verontrustend.

Lente in Gent

Ik heb afgelopen weekend een paar foto’s gemaakt in Gent. Lieve stad. Er is een Trollekelder waar je Trollebier (aanrader) kunt drinken. De zon is verschenen. Bootjes in een kasteelgracht. Smerige muren met schone kleuren.

De lente is in Gent begonnen.

2 gedachten over “Een SJØER kopen bij IKEA (2)”

 1. Hoi David, Jos wacht met smart op zijn lekkernij van de IKEA. 🙂

  Hoe is het met jou en je nieuwe woning? Ik hoorde van Michiel dat je wel nieuw werk hebt en in Utrecht dus dat is mooi.

  Volgens mij kan je hier nog terecht als je snel bent. 1 maart begint je opvolger dus het wordt krap ?

  Op 20 februari 2017 om 11:47 schreef it’s a sure thing :

  > David posted: “Mijn brief aan IKEA is helaas niet ontvangen. Of niet > serieus genomen. Schijnbaar zijn er meer mensen die vragen meubels naar > zich te laten vernoemen. Dat vind ik verontrustend. Hej David, bedankt voor > je bericht. Ik heb helaas geen brief van je ontvange” >

  Beantwoorden
 2. Haha, mooi! Het zou deze week wel aan moeten komen.. Met mij gaat het goed hoor. Nieuwe woning is nog wel een beetje saai, maar dat komt goed. Ik start toevallig ook in maart bij mijn nieuwe werk!

  Beantwoorden

Plaats een reactie