Ik word niet vervolgd door de politie en douchen onder de kraan

Een paar dagen geleden heb ik de badkamer volledig schoongemaakt. Dat was nodig. Ik kocht een nieuwe emmer vol verschillende schoonmaakspullen en ik had ook van die gele handschoenen. Dat was ook nodig.

Tegen de muur spoot ik een cocktail van chloorschimmelverwijdermiddel en een fles met de smaak appel. Slechte combinatie, vonden mijn longen. Maar goed, het ging er nogal grondig aan toe en ik heb de slang van de douche gemold. Waardoor we nu onder de kraan douchen. Ik heb een discolamp in de badkamer opgehangen om het leed te verzachten. Ik heb graag muziek in de badkamer en met discolicht is dat een betere combi dan chloor en appel.

Eergisteren dacht ik, ik haal vanmiddag nog even een nieuwe slang. Gisteren dacht ik dat ik ’s middags in mijn lunchpauze wel even een slang kon kopen.

Vanochtend zit ik weer onder de kraan.

Ik sta vroeg op om te werken aan mijn workshop brieven schrijven en een rondje door Utrecht hard te lopen. Ik zie weer mijn favoriete herfstkleur roodoranjegeel die ik echt op de foto moet zetten en dus spring ik – nadat ik onder de kraan heb gezeten – op de fiets om nog even een paar foto’s te maken en ergens een briefje door de brievenbus te gooien.

De politie

’s Middags besluit ik toch nog even na te vragen bij de politie of er vervolg wordt gegeven aan de aangifte die ik tegen mijzelf deed. Ik krijg al snel bericht terug.

Helaas kunnen wij niet achterhalen of uw brief ontvangen is. Overigens hoeft u zichzelf niet aan te geven voor het begaan van een overtreding zoals het fietsen op een trottoir. Als u zich bewust bent van het feit dat dit niet is toegestaan en in het vervolg gebruik maakt van de rijbaan of een fietspad is dat voldoende.

Mijn strafblad is weer zo vlekkeloos als mijn badkamer.

Nu ga ik een slang kopen.

 

Plaats een reactie